Home » Xiao komt op 3 februari naar Genshin Impact

Xiao komt op 3 februari naar Genshin Impact

Op 3 februari komt er een grote update naar Genshin Impact.

Genshin Impact blijft rollen, samen met een nieuwe grote content drop op 3 februari. De open wereld gratis te spelen gacha-game brengt een personage dat je misschien veel eerder op je reis hebt ontmoet als een nieuw speelbaar 5-sterren personage. Ja, ik hoop dat je je primogems hebt gered, want Xiao is hier! Xiao is een Anemo (wind) personage dat poolwapens gebruikt, met het vermogen om zijn eigen levenskracht over te hevelen om meer schade aan te richten. Hij heeft ook een geweldig cool masker.

Ja, eigenlijk heb ik mijn primogems opgespaard voordat Klee uitkwam, dus ik ben klaar om een ​​aantal rollen op Xiao’s banier te nemen. Geen idee hoe je aan de slag moet met Genshin Impact, wat gacha is of wat een van deze rare termen betekent? Bekijk hier onze gids om aan de slag te gaan.

Oké, op naar evenementnieuws! Tijdens het Lantern Rite-evenement kunnen spelers 10 gratis Intertwined Fates per dag krijgen via een login-evenement en 1600 primogems ophalen door verschillende evenementactiviteiten te voltooien. Spelers kunnen ook een gratis 4-sterren personage uit de Liyue-selectie kiezen om aan hun team toe te voegen, wat je al dan niet waardevolle constellatie-boosts kan geven of je team compleet maakt. Het evenement brengt een paar speciale activiteiten en speurtochten met zich mee om te focussen op Liyue, dus zoek naar eetstalletjes en andere feestelijke dingen in de stad.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: