Biomutant heeft eindelijk een releasedatum

Het heeft even geduurd, maar Biomutant heeft eindelijk een releasedatum.

Eindelijk hebben we een datum voor de derde-persoons mutant stamper waar je mag spelen als een gen-splitsende vechtsportmeester in deze open wereld actie-RPG. Tijdens je avontuur kun je allerlei soorten doorkruisen en gevechtsopties ontgrendelen terwijl je verkent, nieuwe uitrustingen maken en meer. Een interessante opmerking over dit nieuws is dat er geen melding wordt gemaakt van een versie van de huidige generatie (PlayStation 5 of Xbox Series X / S), maar dat betekent niet dat er geen beschikbaar zal zijn.

Biomutant komt op 25 mei naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!