HBO Max heeft mogelijk een Harry Potter-serie in de maak

HBO komt waarschijnlijk met een Harry Potter-serie.

Na het domineren van de rijken van literatuur, film en, tot op zekere hoogte, gaming, kan de Harry Potter-franchise zijn toverstok op het kleine scherm richten. Als we de rapporten mogen geloven, ontwikkelt Warner Bros. mogelijk een live-action Harry Potter-serie voor HBO Max.

The Hollywood Reporter maakte voor het eerst het nieuws bekend en beweerde dat bronnen hen hebben geïnformeerd dat HBO-managers met potentiële showschrijvers hebben gesproken om pitch-ideeën te bespreken voor hoe een Harry Potter tv-serie eruit zou zien. Omdat dit vroege ontmoetingen zijn, is er geen bevestiging van wat de show zou inhouden in termen van plot, cast of zijn plaats binnen de tijdlijn van de fictie.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!