Home » The Last of Us tv-serie cast Game of Thrones-ster als Ellie

The Last of Us tv-serie cast Game of Thrones-ster als Ellie

Bella Ramsay zal Ellie gaan spelen in The Last of Us tv-serie.

De Last Of Us tv-serie heeft officieel zijn Ellie gevonden in Game of Thrones-actrice Bella Ramsey. Ramsey speelde Lyanna Mormont in de Game of Thrones-serie en is de eerste van de cast die wordt onthuld voor de aankomende Naughty Dog-aanpassing.

De castingbeslissing werd bevestigd door The Hollywood Reporter, hoewel er op dit moment geen verdere cast-onthullingen zijn gedeeld. Kantemir Balagov zal de komende HBO-serie regisseren naast Craig Mazin als hoofdschrijver en co-uitvoerende producent.

Neil Druckmann, creatief directeur van Last of Us (en nu co-president van Naughty Dog), bevestigde eerder aan fans dat hij nauw zal samenwerken met Mazin om de wereld van deze game volledig op een getrouwe manier naar een nieuw medium te brengen, gebaseerd op de eerste game in de serie. “Neil Druckmann is zonder twijfel de beste verteller die in het videogamemedium werkt, en The Last of Us is zijn magnum opus”, zei Mazin in een eerder interview. “De kans krijgen om dit adembenemende kunstwerk aan te passen, is al jaren een droom van mij, en ik ben zo vereerd dat ik het samen met Neil mag doen.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: