Home » Super Smash Bros. Ultimate-showcase geeft meer info rondom Pyra en Mythra

Super Smash Bros. Ultimate-showcase geeft meer info rondom Pyra en Mythra

Bekijk hier de nieuwe beelden van Pyra en Mythra in Super Smash Bros. Ultimate.

Een nieuwe Super Smash Bros. Ultimate-showcase heeft gamedirecteur Masahiro Sakurai opnieuw vooraan en in het midden om uit te splitsen wat Pyra en Mythra naar de selectie brengen voorafgaand aan hun officiële aankomst in de vechtgame. De nieuwste aflevering van Mr. Sakurai Presents geeft meer informatie over de vechtstijl van de nieuwste toevoegingen, evenals een eerste blik op hoe de schattige Kirby Copy eruitziet wanneer deze in zijn geheel wordt doorgeslikt.

Je kunt de hele showcase in al zijn Xenoblade x Super Smash Bros.-glorie zien in de onderstaande video:

Een van de onthullingen is onze eerste blik op de Cloud Seas of Alrest-fase. De gamedirecteur onthult dat het podium zelf zich op de achterkant van Azurda (ook wel Gramps genoemd) bevindt en het is tijdens de openingsscènes dat spelers zullen leren dat dit het huis van Rex is. Spelers kunnen andere Titans willekeurig op de achtergrond zien verschijnen terwijl het podium tussen de wolken zweeft. Ook wordt bevestigd dat elke Titan zijn eigen geografie zal hebben, waardoor elke Titan speciaal en uniek is voor de speelervaring.

De bovenstaande showcase laat ook Kirby’s schattige kopie van het personage zien, terwijl het onthult dat Kirby’s vaardigheden zullen verschillen afhankelijk van of hij Pyra of haar alternatieve vorm met Mythra inhaleert.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: