Home » Techland levert een beloofde update over de voortgang van Dying Light 2

Techland levert een beloofde update over de voortgang van Dying Light 2

Er is meer bekend rondom de ontwikkeling van Dying Light 2.

Voor ontwikkelaar Techland’s Dying Light 2 is het niet bijzonder soepel verlopen. Sinds de onthulling van 2018 wordt het langverwachte, met parkour doordrenkte first-person horror-vervolg geplaagd door tegenslagen, variërend van meerdere vertragingen tot spraakmakend vertrek van personeel. Na een vernietigend rapport over de onrustige ontwikkeling, heeft Techland nu een video-update van de game afgeleverd.

Toen we voor het laatst van Techland hoorden, stond de ontwikkelaar erop dat Dying Light 2 niet, zoals algemeen gemeld, in de hel van ontwikkeling was. “Voor zover ik weet”, schreef het bedrijf in een tweet, “vereist de definitie van een dev-hel dat de game geen vooruitgang boekt in de ontwikkeling, terwijl DL2 steeds verder gaat. We hebben de game te vroeg aangekondigd, maar het is verre van in een development-hel zijn.”

Tegelijkertijd beloofde Techland dat fans vandaag, 17 maart, een update konden verwachten over de voortgang van Dying Light 2. En met die update nu hier, is het redelijk om te zeggen dat degenen die hopen op iets dat op substantieel nieuws lijkt, waarschijnlijk een beetje teleurgesteld zullen zijn. Het grootste deel van de update werd besteed aan het voorlezen van boze berichten van fans door verschillende leden van het team, terwijl de rest alleen maar om hun geduld vroeg.

“Dit is een enorm en complex project en we hadden tijd nodig om ervoor te zorgen dat het aan onze visie zou voldoen”, legt Techland halverwege de video uit in een verklaring. “Wij hier allemaal zetten ons hart in om een ​​spel te spelen dat je maandenlang zult blijven spelen.”

Techland’s update bevatte ook een paar in-game beelden – ongeveer 15 seconden in totaal – en, misschien het meest verrassend gezien recente berichten over problemen achter de schermen, nieuws dat de ontwikkelaar van plan is om Dying Light 2 ergens dit jaar uit te brengen.

Er valt op dit moment niet veel meer te melden, maar Techland zegt dat het “binnenkort klaar zal zijn om over Dying Light 2 te praten”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.