Home » PlayStation 5-versie Genshin Impact eind deze maand beschikbaar

PlayStation 5-versie Genshin Impact eind deze maand beschikbaar

De PlayStation 5-versie van Genshin Impact wordt op 28 april gelanceerd, zo heeft miHoYo aangekondigd.

De PS5-versie komt naast de 1.5-update, genaamd Beneath the Light of Jadeite. Het bevat native ondersteuning voor 4K-resolutie, “verbeterde” texturen en snellere laadtijden.

“Versie 1.5 biedt spelers volop mogelijkheden om tijd door te brengen met personages, nieuwe verhalen te creëren in het heden terwijl ze leren over anderen uit het verleden. Diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Liyue kunnen verdergaan waar ze gebleven waren met Zhongli in het tweede deel van zijn verhaalzoektocht. Terug in Mondstadt kunnen spelers hun verhaal voortzetten met Noelle en ook wat tijd doorbrengen met Diona, de populaire barman van The Cat’s Tail, in een nieuwe reeks Hangout-evenementen.

“Twee nieuwe speelbare personages, Eula en Yanfei, zullen ook aan het spel worden toegevoegd. Vijfsterrenpersonage, Eula, is de Spindrift Knight en Captain of the Knights of Favonius Reconnaissance Company. Met een claymore en de kracht van Cryo kan ze breng AoE-schade aan en vergroot haar weerstand tegen onderbreking met haar Elementaire Vaardigheid en Elementaire Burst. Ondertussen is Yanfei een viersterren Pyro-gebruikende katalysator-wielder. Geboren in Liyue in vredestijd, is Yanfei een jong half mens, half verlicht beest die haar leven wijdt aan het bestuderen, interpreteren en adviseren van haar cliënten over de wetten van Liyue.

“Twee nieuwe formidabele vijanden zullen ook worden gevonden in Versie 1.5, wachtend op avonturiers om te vechten en te plunderen. Een geheel nieuwe Trounce Domain-tegenstander, Azhdaha, de Lord of Vishaps, biedt eenmaal per week zeldzame beloningen aan voor reizigers die erin slagen zijn woeste aanvallen, gebruik van meerdere elementen en de mogelijkheid om het slagveld te veranderen. In een nieuwe huiveringwekkende toevoeging aan Dragonspine zal de Cryo Hypostasis verschijnen als een nieuwe Boss Enemy. Net als andere vijanden in de Hypostasis-serie heeft de Cryo Hypostasis een uniek aanvalspatroon en biedt kostbare hulpbronnen wanneer het wordt verslagen, inclusief Character Level-Up Materials.

Met versie 1.5 vindt de reiziger eindelijk een thuis weg van huis in Teyvat in de vorm van zijn eigen persoonlijke rijk, toegankelijk met een gloednieuw item – de Serenitea Pot. Gemaakt door Liyue’s adepti, in deze speciale theepot zit een rijk waar spelers hun huis naar wens kunnen bouwen en inrichten. Er zullen verschillende huis- en rijksstijlen beschikbaar zijn, elk met voldoende ruimte voor buitenrecreatie en luxe binnenshuis. Er zullen ook een aantal gameplayverbeteringen worden doorgevoerd, waaronder het halveren van de claimkosten de eerste drie Trounce Domain-beloningen per week en een verdubbeling van het bedrag aan Companionship EXP dat verdiend is in Co-Op Mode. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.