Home » Open bèta van Naraka: Bladepoint nu speelbaar

Open bèta van Naraka: Bladepoint nu speelbaar

De open bèta van Naraka: Bladepoint ging gisteravond live en bereikte meer dan 120.000 spelers op Steam.

Naraka: Bladepoint, de debuuttitel van de Chinese ontwikkelaar 24 Entertainment, is een fantasy action battle royale voor 60 spelers met een focus op melee-gevechten en door grijphaken aangedreven bewegingen.

De actie wordt “unchained multiplayer combat” genoemd en speelt zich af op het fictieve Morus Island. Gameplay is in de onderstaande video:

“Naraka: Bladepoint biedt actie op korte afstand die zich afspeelt in het mysterieuze oostelijke rijk van Morus. De game bevat een grenzeloos bewegingssysteem waarmee spelers kunnen klimmen, hangen en zelfs parkouren. Met een grijphaak die je wilt richten op wat je maar wilt en een geavanceerd maar beginnersvriendelijk vechtsysteem met toegankelijke blok- en parry mechanics, Naraka: Bladepoint is ontworpen om een ​​gloednieuwe ervaring van melee-gevechten en wereldverkenning te bieden. Naraka: Bladepoint combineert oosterse esthetiek en filosofie en presenteert een verlaten eiland van prachtige landschappen en onverklaarbare raadsels.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.