Home » Demo Scarlet Nexus verschijnt later deze maand

Demo Scarlet Nexus verschijnt later deze maand

Bandai Namco heeft aangekondigd dat de Scarlet Nexus-demo op 21 mei voor het eerst zal verschijnen op Xbox Series X/S en Xbox One, met PlayStation 4 en PS5 op 28 mei.

Als je nog steeds probeert je hoofd rond wat “hersenpunk” is te wikkelen, maak je dan geen zorgen, want actie-RPG Scarlet Nexus krijgt deze maand enkele demo’s voordat deze op 25 juni wordt uitgebracht. Hopelijk helpt dat wat dingen op te helderen. Er is geen nieuws over of de demo naar de pc komt, dus we zullen moeten afwachten of het op het platform komt.

Scarlet Nexus speelt zich af in een wereld waar de samenleving de kracht van de hersenen heeft aangewend voor communicatie en het ontsluiten van bovennatuurlijke krachten. Dat is maar goed ook, want deze krachten zijn nodig om vreselijke monsters te verslaan die “Anderen” worden genoemd en die soms uit de lucht komen vallen. Met de demo kun je spelen als Yuito of Kasane, die allebei psychokinetische krachten hebben en zich aanmelden voor de Other Suppression Force om de wezens onder controle te houden.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.