Home » Ghostrunner krijgt een vervolg

Ghostrunner krijgt een vervolg

Ben je klaar voor wat meer cyberpunk? Nee, niet die, ik heb het over cyberpunk-actie-parkour-game Ghostrunner, die nu een vervolg krijgt.

Uitgever 505 Games en hoofdontwikkelaar One More Level hebben aangekondigd dat Ghostrunner 2 momenteel in ontwikkeling is en zal verschijnen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X / S. Er is nog geen releasedatum voor het vervolg, dus we wachten misschien een tijdje om door de neonverlichte straten te glijden.

Op korte termijn is er nog genoeg voor de originele game, met een lancering op PlayStation 5 en Xbox Series X / S later dit jaar, en nog veel meer DLC-content. We zijn momenteel halverwege de roadmap voor 2021, waarin al extra spelmodi zoals Hardcore en Kill Run zijn uitgekomen, en er zijn nog meer spelmodi en een mysterieuze “Ultimate DLC” aan de horizon.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.