Home » Eerste gameplay Horizon Forbidden West getoond

Eerste gameplay Horizon Forbidden West getoond

Sony heeft de eerste gameplay van Horizon Forbidden West van Guerrilla Games getoond.

Zoals je in de onderstaande video kunt zien, is het meteen een lust voor het oog, te beginnen als Aloy door dicht oerwoud klautert voordat hij strompelt naar een nederzetting aan de oceaan, alle zandstranden, diepblauw water en enorme rotstorens aan de horizon, gehuld in in wolken. Dit, bevestigt Guerrilla later, zijn de overblijfselen van San Francisco, millennia in de toekomst, en het is hier dat Aloy machinerijdende raiders tegenkomt, onmiddellijk een behendig gevecht aangaat, pijlen afvuurt en acrobatisch door de omgeving raast om aan hun aanval te ontsnappen.

Deze eerste reeks eindigt onder de golven terwijl Aloy door prachtige koraalriffen, kelp en exotische fauna zwemt, terwijl ze de stroming bevecht. Uiteindelijk bereikt ze het droge en ontmoet ze de overvallers opnieuw, deze keer kiest ze voor een meer sluipende aanpak terwijl ze probeert haar ontvoerde vriend te bevrijden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: