Axiom Verge 2 opnieuw uitgesteld

Axiom Verge 2, het vervolg op de veelgeprezen retro-stijl Metroid-a-like, is opnieuw uitgesteld

Happ was aanvankelijk van plan om Axiom Verge 2 ergens in 2020 op PC en Switch te lanceren, maar koos er uiteindelijk om verschillende redenen voor om de release uit te stellen naar de eerste helft van dit jaar . Dat venster werd later verkleind tot “lente”, maar de ontwikkelaar heeft nu een extra uitstel aangekondigd, waardoor de release van de game teruggaat naar “Q3” 2021 – wat aangeeft dat het waarschijnlijk tussen begin juli en eind september zal aankomen.

“Ik zou een lang verhaal kunnen vertellen over waarom het langer duurt dan ik oorspronkelijk had voorspeld”, schreef Happ in een bericht op zijn blog , “maar ik wil niet te verzanden in technische details. Het volstaat om te zeggen dat de spel zal beter zijn voor de extra tijd, en ik hoef mezelf niet op te branden om een ​​​​datum te halen die ik voor mezelf heb vastgesteld.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!