Crytek teast de remaster van Crysis 2

Tien jaar na de oorspronkelijke release lijkt het erop dat een Crysis 2-remaster in ontwikkeling is.

Het officiële Crysis Twitter-account liet de plaag eerder deze week vallen met twee tweets. De eerste zegt: “Ze noemden me vroeger Profeet” – wat verwijst naar Crysis 2-personage Major Laurence “Profeet” Barnesa – en dan geeft een vervolgtweet alleen de emoji met grote ogen weg.

De volgende dag deelde het een screenshot van Crysis 2 en nog een andere ogen-emoji.

Aangezien 2021 10 jaar geleden is dat Crysis 2 voor het eerst debuteerde en de remaster van de originele game vorig jaar werd uitgebracht, is het zeker logisch dat het team daarna naar het vervolg zou gaan, hoewel veel van de commentatoren in de daaropvolgende Twitter-threads suggereren dat ze liever een vierde aflevering dan nog een andere remake.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!