Cross-play voor Overwatch is nu beschikbaar

De langverwachte cross-play functionaliteiten voor Overwatch zijn eindelijk gearriveerd.

De update houdt in dat alle Overwatch-spelers een gratis Battle.net-account moeten aanmaken (of verbinding moeten maken met een bestaande) en deze moeten koppelen aan hun console-accounts, ongeacht of ze willen deelnemen aan platformonafhankelijke multiplayer.

In de toekomst zal cross-play beschikbaar zijn voor alle Overwatch-playlists, met beperkingen op de competitieve modus van de game. In Competitive worden consolespelers aan elkaar gekoppeld en pc-spelers alleen aan andere pc-spelers. Overwatch-spelers kunnen een opt-out inschakelen voor cross-play, maar dat betekent dat ze alleen worden gekoppeld aan andere spelers op hun platform die zich ook hebben afgemeld, waardoor hun pool van beschikbare wedstrijden kleiner wordt.

Naast cross-play-ondersteuning introduceert de update 22 juni een nieuwe uitdaging – Ashe’s Deadlock Challenge – met vier nieuwe cosmetica, waaronder een legendarische Ashe en BOB Skin, voor het spelen van maximaal 27 games. Spelers kunnen ook tot zes uur aan Overwatch- wedstrijden kijken op Twitch om tot drie extra sprays te verdienen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!