Development team Mario + Rabbids Sparks of Hope is in omvang verdrievoudigd

Het development team van Mario + Rabbids Sparks of Hope is verdrievoudigd om aan de verwachtingen te voldoen.

De beelden die we tijdens het evenement zagen, zagen er bijzonder uitbundig uit, met een aantal zeer mooie personagemodellen en intrigerende nieuwe gameplay-elementen — het leek erop dat we op het punt stonden een veel ambitieuzer vervolg in handen te krijgen, en het blijkt dat dat precies het geval is.

In een interview met Multiplayer.it spraken Sparks of Hope creative director Davide Soliani en producer Cristina Nava over wat we kunnen verwachten in de nieuwe game. Interessant is dat uit het gesprek bleek dat om te voldoen aan de “veel grotere ambities” van het vervolg, het oorspronkelijke Mario + Rabbids-team van iets meer dan 100 mensen nu in omvang is verdrievoudigd.

Het interview ging ook over het nieuwe camerasysteem en het wereldontwerp van Sparks of Hope. Nava zegt: “De werelden zijn niet langer een gang zoals de verkenningsdelen waren in Mario + Rabbids Kingdom Battle tussen gevechten door. Het is geen open wereld, dit willen we benadrukken, maar binnen elke planeet kun je meer bewegen vrij.

Elders plaagde Soliani dat het team naar de Mario + Rabbids-community heeft geluisterd en dat “sommige dingen waar ze om hebben gevraagd en die we hebben verzameld en besproken sinds we de game in 2017 uitbrachten, werkelijkheid zijn geworden” in het vervolg. Hij stopt met het delen van wat dit zou kunnen zijn, maar het klinkt alsof fans een echte traktatie te wachten staan.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!