E3 2021: Ninja Turtles komen naar Brawlhalla

De Teenage Mutant Ninja Turtles komen volgende week naar Brawlhalla.

Cowabunga! Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello van Nickelodeons Teenage Mutant Ninja Turtles, zijn vanaf 16 juni verkrijgbaar als Epic Crossovers in Brawlhalla. De komst van de Helden is ook meteen het startsein voor een in-game event met een nieuwe gamemodus en een nieuw KO-effect met Shredder en de Foot Clan. Ook gebruiken de Turtles speciale aanvallen met de hulp van Meester Splinter en Casey Jones. Verder ontdekken spelers een nieuwe map die de extreem groene riolen uit Teenage Mutant Ninja Turtles toont. De gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar zodat spelers op elk moment hun Turtle Power tevoorschijn kunnen halen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!