E3 2021: Square Enix – de grootste aankondigingen

Aankondigingen en trailers voor Marvel’s Guardians of the Galaxy, Life is Strange: True Colors en Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Square Enix deed verschillende aankondigingen en bracht een handvol trailers uit tijdens de E3 2021-persconferentie op zondag. Het evenement bevatte geheel nieuwe informatie, aankondigingen en trailers voor Marvel’s Guardians of the Galaxy, de War for Wakanda- uitbreiding voor Marvel’s Avengers, Life is Strange: True Colors, Babylon’s Fall, Stranger of Paradise Final Fantasy Origin en meer.

Marvel’s Guardians of the Galaxy

Jaren nadat Eidos-Montréal’s Marvel’s Guardians of the Galaxy- game in 2017 uitlekte, is de Deus Ex-ontwikkelaar eindelijk klaar om ermee te pronken. Uitgever Square Enix heeft Marvel’s Guardians of the Galaxy aangekondigd, een singleplayer, third-person avonturengame gemaakt in samenwerking met Marvel. De game wordt gelanceerd op 26 oktober.

Square Enix plaatste ook een featurette voor ontwikkelaars waarin werd beschreven hoe teams van Eidos-Montréal, Marvel en Square Enix samenwerkten om Marvel’s Guardians of the Galaxy te creëren.

Marvel’s Avengers: War for Wakanda

Marvel’s Avengers: War for Wakanda is een nieuwe uitbreiding die in augustus uitkomt, met in de hoofdrol Black Panther en het Wakanda-bioom. Square Enix gaf fans een kijkje in de uitbreiding tijdens de E3 2021 livestream.

Babylon’s Fall

Drie jaar na de eerste aankondiging kreeg Babylon’s Fall een nieuwe trailer met meer details tijdens de E3 2021-persconferentie van Square Enix. Deze actie-RPG kan alleen of met maximaal vier spelers worden gespeeld. De nieuwste trailer van de game onthulde ook de live-service-aspecten van de titel, evenals een oproep om je aan te melden voor een gesloten bèta.

Life is Strange

We kregen de Life is Strange Remastered Collection te zien, die zowel Life is Strange als Before the Storm zal bevatten.

Life is Strange: True Colors- ontwikkelaar Deck Nine onthulde ook meer informatie over de Empathy-monteur van de game in een presentatie tijdens de E3-presentatie van uitgever Square Enix zondag. De volgende Life is Strange-game staat gepland voor een release op 10 september.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Ninja Gaiden en Nioh-ontwikkelaar Team Ninja maken een nieuwe Final Fantasy-spinoff-game voor Square Enix. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin komt in 2022 naar PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X. Een proefversie van de game is vanaf vandaag tot en met 24 juni beschikbaar op PS5.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!