E3 2021: Trackmania ontvangt nieuwe gamemodi

Trackmania heeft twee nieuwe speelbare modi gekregen.

De gloednieuwe Royal- en Ranked Matchmaking-modus zijn nu gratis beschikbaar in Trackmania als onderdeel van de Starter Access. Royal is een spannende nieuwe modus voor 60 spelers waarin spelers het samen met twee vrienden opnemen tegen andere teams op 20 willekeurige uitdagende mappen. Spelers moeten tracks doorstaan met bewegende obstakels en wild water, wat leidt tot gevaarlijke kronkels en bochten. Verder is er een nieuwe Ranked Matchmaking-modus waarin spelers in teams van drie het opnemen tegen verschillende tegenstanders om de ranglijsten te beklimmen. Tot slot bevat de update ook nieuwe elementen voor eigen tracks te maken, waaronder blokken van plastic en water & geanimeerde en bewegende onderdelen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!