Gratis PlayStation Plus-games van juli onthuld

Sony heeft bekendgemaakt welke games volgende maand gratis te claimen zijn voor PlayStation Plus-leden.

PlayStation Plus-abonnees krijgen in juli toegang tot drie games: Call of Duty: Black Ops 4 van ontwikkelaar Treyarch, WWE 2K Battlegrounds van Saber Interactive en A Plague Tale: Innocence van Asobo Studio. Black Ops 4 en WWE 2K Battlegrounds zijn beide beschikbaar op PlayStation 4- consoles en op PlayStation 5 via achterwaartse compatibiliteit, terwijl A Plague Tale: Innocence alleen beschikbaar is op PlayStation 5.

Deze drie games zijn vanaf 6 juli te downloaden, zo maakte Sony dinsdag bekend. Virtua Fighter, die in juni beschikbaar was, blijft tot 2 augustus beschikbaar voor PlayStation Plus-abonnees. De andere PlayStation Plus-games van juni — Star Wars: Squadrons en Operation: Tango — kunnen tot 5 juli worden gedownload.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!