Nintendo houdt de definitieve naam van Breath of the Wild 2 voorlopig geheim

De titel van het vervolg verklapt misschien te veel, volgens Nintendo.

Nintendo gaf fans dinsdag een frisse kijk op het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, maar het bedrijf is duidelijk niet klaar om ons de definitieve naam van de game van volgend jaar te geven. Het noemt het nog steeds “het vervolg op The Legend of Zelda : Breath of the Wild” in een officiële hoedanigheid. Dat komt omdat de titel misschien te veel prijsgeeft, zegt Nintendo, over wat er gaat gebeuren tijdens het volgende avontuur van Link en Zelda.

Nintendo heeft natuurlijk de traditie om terughoudend te zijn over de plot, instellingen en titels van de The Legend of Zelda-serie. Het bedrijf heeft ook de reputatie zijn Zelda-games heel vroeg te tonen, vaak zonder details over de gameplay of volledige titels. Nintendo’s Shigeru Miyamoto gaf ons onze eerste blik op The Legend of Zelda: Skyward Sword terug op E3 ​​2009, met een aantal gedenkwaardige concept art met Link en Fi. Pas in 2010 kregen we de definitieve naam en gameplay van die game. Skyward Sword arriveerde een jaar later in 2011.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!