Xbox Series X-games zijn binnenkort speelbaar op Xbox One via cloudstreaming

Xbox Cloud Gaming komt naar consoles.

Xbox Series X- en Series S-consoles zullen in de nabije toekomst waarschijnlijk nog moeilijk te verkrijgen zijn, maar Xbox-fans zullen uiteindelijk een nieuwe manier hebben om de nieuwste games te spelen, zelfs als ze niet over een van de nieuwste consoles van Microsoft beschikken: Xbox Cloud Gaming is onderweg naar Xbox One, kondigde Microsoft deze week aan.

Het nieuws was weggestopt in de Xbox Wire-recap van de Xbox en Bethesda E3 2021-showcase van zondag, en er zijn op dit moment weinig details beschikbaar. Maar als je weemoedig naar je Xbox One hebt gekeken en betreurt dat het Microsoft Flight Simulator niet zal spelen – waarvan oorspronkelijk was aangekondigd dat het naast Windows PC naar Xbox One zou komen – dan zou dit je kunnen opvrolijken.

“Voor de miljoenen mensen die vandaag op Xbox One-consoles spelen, kijken we ernaar uit om meer te delen over hoe we veel van deze next-gen games, zoals Microsoft Flight Simulator, naar je console zullen brengen via Xbox Cloud Gaming, net als we doen met mobiele apparaten, tablets en browsers”, zei Microsoft in de Xbox Wire-post.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!