Bèta software update voor PS5 voegt M.2 SSD-ondersteuning toe

Toekomstige PS5-updates voegen M.2 SSD-ondersteuning, 3D-audiogeluid voor tv-luidsprekers, nieuwe trofeeëntrackers en meer toe.

Sony’s eerste bètaprogramma voor de PS5 begint vandaag en brengt een paar belangrijke veranderingen met zich mee in het systeem van deze generatie die ten goede zijn. In de eerste update zit het veelgevraagde M.2 SSD-slot. Evenals een paar geselecteerde UX-verbeteringen, verschillende aanpassingsopties en zelfs een nieuwe Trophy-tracker.

Het bedrijf merkt in zijn laatste update op dat spelers alleen een ondersteunde M.2 gebruikten om de opslag van de PS5 uit te breiden. Voor degenen die misschien een beetje in de war zijn over wat een M.2 SSD zelfs is, beschrijft Sony het als een apparaat dat “een high-speed solid-state drive-medium is dat PS5-bèta-gebruikers kunnen installeren om de opslagcapaciteit van hun PS5-console te upgraden. of PS5 Digital Edition-console (aparte aankoop vereist). We raden je aan te controleren of je een bèta-uitnodiging hebt ontvangen voordat u een nieuwe M.2 SSD aanschaft.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: