Nieuwe Mario Kart Live-update uitgebracht

De nieuwe Mario Kart Live-update brengt nieuwe banen en items met zich mee.

Mario Kart Live: Home Circuit, de AR en speelgoedversie van Nintendo’s Mario Kart-serie, kreeg stilletjes een update. De nieuwe versie brengt een extra beker en nieuwe items voor je racer, volgens de ondersteuningswebsite van Nintendo.

De update is gratis en voegt de Mario Cup toe aan de Grand Prix, die drie nieuwe omgevingen en poorten met zich meebrengt om te gebruiken bij het maken van banen. Screenshots ervan van de website van Nintendo Japan laten nieuwe gevaren zien, zoals olievlekken, rollende vaten en geisers. Spelers kunnen ook twee op Yoshi geïnspireerde Kart-ontwerpen in de game ontgrendelen.

Op de updatepagina staat ook dat de ontwikkelaars “algemene wijzigingen hebben doorgevoerd om het spelplezier te verbeteren”, maar verder niet hebben gespecificeerd.

Om het te krijgen, hoeven spelers alleen maar hun Nintendo Switch met internet te verbinden, terug te keren naar het startmenu en de game te starten. Volgens de instructies van Nintendo wordt de update automatisch gedownload en geïnstalleerd.

In Mario Kart Live bestuur je een Mario-speelgoedauto met een camera. Spelers racen via een live camerafeed van het speelgoed dat naar de Switch wordt gestreamd. Met behulp van AR kunnen spelers banen maken en bewerken waarin je Mario door hun huis rijdt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!