Openingsfilm Tales of Arise nu beschikbaar

De openingsfilm van Tales of Arise is nu beschikbaar.

De film, gemaakt door de beroemde animestudio Ufotable, geeft een glimp van de epische reis die spelers te wachten staat in Tales of Arise. De film bevat ook het openingslied van het spel, “HIBANA” van “KANKAKU PIERO”.

Tales of Arise volgt de reis van Alphen en Shionne in hun zoektocht om Dahna te bevrijden van de heerschappij van Rena. Om hen te helpen in hun strijd krijgen ze gezelschap van Rinwell, Law, Kisara en Dohalim, die allemaal hun eigen motieven, verhalen en vechtcapaciteiten meebrengen naar de groep.

Tales of Arise verschijnt op 10 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: