Blizzard stelt Diablo Immortal uit naar 2022

Blizzard stelt de mobiele Diablo-game uit naar volgend jaar.

Het bedrijf was van plan om de game ergens dit jaar uit te brengen, maar updates voor PvP- en eindgame-inhoud, evenals een nieuwe optie voor controllerondersteuning, betekenen dat Diablo Immortal de eerder gecommuniceerde releaseperiode niet zal halen.

Op de officiële website van de game zei het Diablo Immortal- team in een ontwikkelingsupdate:

Na feedback van testdeelnemers van de Closed Alpha, heeft ons team de kern- en eindspelfuncties afgestemd. We herhalen bijvoorbeeld PvP-content zoals de Cycle of Strife om het toegankelijker te maken, naast late-game PvE-content zoals de Helliquary om het boeiender te maken. We werken er ook aan om controllerondersteuning te bieden voor diegenen die onze game op een andere manier willen spelen. Deze wijzigingen en extra mogelijkheden om onze gameplay-ervaring te verbeteren, zullen echter niet worden gerealiseerd in het tijdsbestek van 2021 dat we eerder hadden gecommuniceerd. Dus de game staat nu gepland voor release in de eerste helft van 2022, waardoor we substantiële verbeteringen aan de hele game kunnen toevoegen.

Die verbeteringen omvatten het toevoegen van nieuwe PvE-invallen in Helliquary van Diablo Immortal , waar bazen nu zijn ontworpen als een uitdaging voor invallen van acht spelers om te overwinnen, en updates voor Challenge Rifts die nieuwe upgradematerialen belonen die niet in andere modi kunnen worden verkregen. Blizzard zei ook dat het van plan is om de PvP Battleground-modus te verbeteren: “We zullen matchmaking, het verdienen van ranglijsten, klassenbalans, time to kill en andere bepalende elementen evalueren om de Battleground in Diablo Immortal te verbeteren .”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: