Grote patch Cyberpunk 2077 in aantocht

De nieuwe update voor Cyberpunk 2077 bevat de langverwachte DLC en fixes voor bijna 100 missies.

Op dinsdag heeft ontwikkelaar CD Projekt Red een complete set patch-opmerkingen uitgebracht met details over de fixes voor 85 quests en missies, plus verbeteringen en balanswijzigingen gedurende het spel. De ontwikkelaar zei dat de gratis update binnenkort naar consoles, PC en Stadia gaat, maar weigerde een releasedatum te geven.

Naast de veranderingen in de kwaliteit van leven die maandag zijn beschreven, lijkt de 1.3-patch aanzienlijk te zijn. CD Projekt bevat ook een paar van wat het “gratis DLC’s” noemt. Ze zullen de vorm aannemen van extra cosmetische items voor het personage van de speler, quests en animaties. Verschillende van die DLC’s werden geplaagd tijdens een Twitch-livestream en een volledige lijst zal worden opgenomen in het hoofdmenu onder het kopje “Extra inhoud”.

Er is geen releasedatum gegeven, maar de verwachting is dat deze binnenkort zal arriveren.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!