Halo Infinite heeft eindelijk een releasedatum

Halo Infinite verschijnt op 8 december.

Halo Infinite heeft eindelijk een lanceringsdatum. Het is 8 december 2021, volgens een vermelding in de Microsoft Store dieeerder op woensdag uitgleed . The Verge meldde dat de datum juist is, volgens een niet nader genoemde bron die bekend is met de plannen van Microsoft. De releasedatum zal naar verwachting worden bevestigd op Gamescom 2021.

Oorspronkelijk aangekondigd met een trailer in de zomer van 2018, werd Halo Infinite voor het eerst verwacht naast de lancering van de Xbox Series X in november 2020. Maar afgelopen zomer maakte 343 Industries de balans op van een situatie met een slecht ontvangen gameplay-trailer en een ontwikkeling schema zwaar geknepen door de wereldwijde COVID-19-pandemie, en kondigde aan dat Halo Infinite zou worden uitgesteld.

Halo Infinite wordt gelanceerd met een gratis te spelen multiplayer-modus en een campagne voor één speler, maar het zal bij de lancering geen coöperatieve campagne-multiplayer of de kaartbewerkings Forge-modus hebben. Het is nog onbekend wat de plannen van Microsoft zijn voor Halo Infinite en een lancering van de Xbox Game Pass, als het bedrijf van plan is zijn paradepaardje in de Game Pass-bibliotheek te plaatsen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!