Home » Horizon Forbidden West krijgt gratis PS4-naar-PS5-upgrade na commentaar spelers

Horizon Forbidden West krijgt gratis PS4-naar-PS5-upgrade na commentaar spelers

Klanten die Horizon Forbidden West op PlayStation 4 kopen, krijgen ook de PlayStation 5-versie gratis, ongeacht de versie die ze kopen.

Dat is een verandering ten opzichte van het plan dat Sony en ontwikkelaar Guerrilla Games donderdag aankondigden, dat alleen dual-platformrechten voor Horizon Forbidden West (voor PS4 en PS5) bood als klanten de €79,99 Digital Deluxe-editie of een duurdere versie van de game kochten. Er was op dat moment geen upgradepad van PS4 naar PS5.

SIE-president en CEO Jim Ryan kondigde de wijziging aan in een update die op Sony’s PlayStation-blog is geplaatst en zegt: “het is overduidelijk dat het aanbod dat we hebben bevestigd in onze pre-order-aftrap het doel miste.”

Vorig jaar gaf Ryan in een interview met de Washington Post aan dat ” we een upgradepad hebben voor PS4-gebruikers om de PS5-versies gratis te krijgen.” Volgens de verklaring van Ryan op de PlayStation Blog was dat aanbod bedoeld om te worden beperkt tot lanceringstitels van meerdere generaties die op PS5 verschijnen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: