Home » De Pokémon Trading Card Game komt naar je telefoon

De Pokémon Trading Card Game komt naar je telefoon

De Pokémon Trading Card Game zal binnenkort beschikbaar zijn als gratis te spelen app voor iOS- en Android-apparaten

Met Pokémon TCG Live belooft The Pokémon Company dat zowel nieuwkomers als veteranen Pokémon’s klassieke deck-bouwspel met levensechte regels en gameplay zullen krijgen. Pokémon TCG Live wordt aangevuld met dagelijkse missies, aanpasbare avatars en accessoires, en meer. Er wordt een robuust inhoudsschema na de lancering beloofd.

“Pokémon TCG Live gaat hand in hand met de tabletop-versie die fans kennen en waarderen”, zei Barry Sams, de vice-president van The Pokémon Company die verantwoordelijk is voor het Pokémon-ruilkaartspel, in een verklaring. De game “verwelkomt een nieuw tijdperk van digitaal spelen waar Trainers over de hele wereld samen kunnen spelen, ongeacht hun voorkeursplatform”, voegde hij eraan toe.

Pokémon TCG Live wordt later dit jaar zacht gelanceerd op mobiele apparaten in Canada; een wereldwijde open bèta voor Mac en Windows-pc zal later dit jaar ook beschikbaar zijn via Pokemon.com . Pokémon TCG Live vervangt de Pokémon Trading Card Game Online , een bestaande app gebaseerd op het ruilkaartspel, die zal worden stopgezet voordat de vervanging live gaat.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: