Home » De Sims 4 ontvangt een enorme update

De Sims 4 ontvangt een enorme update

De enorme gratis update van De Sims 4 is de droom van een binnenhuisarchitect.

Ontwikkelaar Maxis heeft twee nieuwe kits toegevoegd aan De Sims 4 : Fashion Street en Incheon Arrivals , respectievelijk geïnspireerd op India en Zuid-Korea. De meeste dingen in deze kits zijn alleen beschikbaar als spelers ze kopen, maar Maxis heeft ook een nieuwe, gratis update van het basisspel toegevoegd. En het is een update die al lang op zich laat wachten – deskundige Sims-bouwers vragen al een tijdje om dit aanpassingsniveau. Het kunstteam van De Sims 4 heeft ongeveer 1.200 nieuwe itemvarianten toegevoegd aan 149 basisspelitems in Bouwen, zei uitgever Electronic Arts in een update op de website van De Sims 4. Simpel gezegd, 149 items hebben nu een enorme selectie van verschillende kleur- en patroonstalen, wat betekent dat je dingen op nieuwe manieren kunt matchen. Gordijnen! Houtstalen die bij elkaar passen ! Kleurrijke kachels!

De volledige lijst met items is beschikbaar op de blog van De Sims 4. Ik krijg vooral de echte Ironwood Kitchenette- vibes van de nieuwe VAULT Modular keukenset.

Het is ook niet alleen van binnenuit: er zijn nieuwe stalen voor tuinieren, maar ook voor planten zelf, plus alle 64 vensters van het basisspel zijn ook bijgewerkt. Het is overweldigend en erg opwindend – er is zoveel ruimte voor diepere aanpassingen met deze extra stalen. Het is natuurlijk geen Creëer een Stijl, waarmee spelers van De Sims 3 objectpatronen en kleuren volledig kunnen aanpassen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: