Home » Riot schakelt /all chat uit in League of Legends

Riot schakelt /all chat uit in League of Legends

League of Legends verliest de chat tussen teams, althans tijdelijk.

Riot verwijdert de populaire all-chat-functie (ook wel /all-chat genoemd) inde volgende patch van League in de hoop de toxiciteit te bestrijden, kondigde de ontwikkelaar dinsdag aan. De functie blijft een paar patches uitgeschakeld, terwijl Riot de reacties van spelers op de verwijdering ervan test.

De ontwikkelaar van League of Legends zei dat alle chat een voertuig is voor giftig gedrag en dat hij hoopt dat het volledig uitschakelen ervan zal resulteren in minder slecht gedrag, volgens de blogpost van Riot over de verandering. Alle chats zijn al standaard uitgeschakeld in League of Legends, maar de nieuwe wijziging schakelt het uit voor alle spelers – zelfs degenen die zich oorspronkelijk hebben aangemeld.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: