Home » Zo gebruik je de crossplay-functie van Back 4 Blood

Zo gebruik je de crossplay-functie van Back 4 Blood

Benieuwd hoe je Back 4 Blood met je vrienden op een andere console kan spelen? Je leest het hier.

Back 4 Blood is een van een steeds groter aantal games die crossplay biedt, zodat je met je vrienden in games kunt spelen op andere platforms dan die van jezelf, of je nu op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X of PC speelt.

Back 4 Blood ‘s standaardinstelling is om crossplay mogelijk te maken, dus als je geen instellingen voor je matchmaking voorkeuren hebt aangeraakt, je bent er al klaar voor! Als je echter denkt dat je op een bepaald moment een fout hebt gemaakt of het wilt uitschakelen, is de crossplay-instelling gemakkelijk te vinden als je weet waar je moet zoeken.

De instellingen van crossplay zijn niet te zien in het standaardmenu. In plaats daarvan moet je kijken bij het ‘Play menu’ in Fort Hope. Hier klik je vervolgens op preferences. Hier zie je crossplay onderaan de lijst staan. Hier kan je de functie aan of uit zetten.

Als je nu op Xbox speelt en een vriend op PC wilt uitnodigen – of een vergelijkbare situatie met een combinatie van verschillende platforms – is er een kleine hoepel waar je doorheen moet springen.

Toen je voor het eerst inlogde bij Back 4 Blood, heeft de game je een unieke gebruikersnaam toegewezen (je platform-gebruikersnaam met enkele toegevoegde nummers aan het einde), die je in het sociale scherm zult vinden.

Laat je vrienden je hun gebruikersnaam vertellen en je kunt ze toevoegen aan je Back 4 Blood- specifieke vriendenlijst door te pauzeren, op het menu Sociaal te klikken en hun unieke gebruikersnaam in te voeren. Hiermee kun je ze uitnodigen voor games, ongeacht op welk platform ze zich bevinden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: