Battlefield 2042 Hazard Zone-gamemodus onthuld

De Hazard Zone-modus van Battlefield 2042 is eindelijk onthuld.

Battlefield 2042 wordt gelanceerd met drie leuke multiplayer-ervaringen. De twee klassieke spelmodi van All-Out Warfare, Conquest en Breakthrough, demonstreren de kracht van next-gen technologie door 128 spelers in enorme arena’s op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PCte laten vallen.

De Battlefield Portal doet denken aan Halo’s Forge. De community kan hun eigen unieke afspeellijsten maken door de spelregels aan te passen en wapens, facties en meer uit het verleden, het heden en de toekomst van de franchise te implementeren. Het laatste, mysterieuze speltype, Hazard Zone, werd vandaag onthuld en bood een nieuwe kijk op de Battle Royale-formule waarbij moorden een achterbank nemen voor doelen en overleven. In deze spelmodus draait alles om “high stakes, squad-based” intensiteit.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!