New World verrassend succesvol na eerste launch week

Dat New World een hype is in de game-industrie is een feit.

Ikzelf heb inmiddels al bijna 32 uur in de game zitten en ik moet toegeven dat de game zeker de hype verdiend. New World heeft op launch zo’n 758,543 gelijktijdige spelers aangetikt. Daarnaast heeft de game ook een piek van 200.000 spelers behaald deze is hoger dan Valheim.

New World is hierdoor nu al het meest gespeelde game van 2021. En dat is achteraf geen verassing. Amazon heeft sinds de aankondiging veel bombarie gemaakt omtrent hun tweede nieuwe titel en hun eerste AAA-titel. Op Twitch keken 947.000 kijkers naar New World-streams, wat mogelijk komt omdat veel van de kijkers de servers niet in konden omdat deze overvol waren.

Zoals je bovenstaand ziet zijn de wachtrijen niet om te lachen en terecht. New World is een MMO maar niet zomaar een MMO. De opties die je in deze game hebt zijn niet te vergelijken met de bestaande MMO’s, World of Warcraft, The Elder Scrolls Online en Final Fantasy Online. Meer over New World zal binnenkort verschijnen in een review op In2Gaming.

We kunnen in ieder geval zeggen dat New World een succesvolle launch week achter de rug heeft.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!