Zombies-mode Call of Duty: Vanguard onthuld

De Zombies-mode van Call of Duty: Vanguard is middels een onthullingstrailer getoond.

Zombies is cross-play en cross-gen, en bevat aspecten van progressie in andere gametypes die beschikbaar zijn in Vanguard met de Battle Pass. Zoals de standaard is, biedt de zombies-modus in Vanguard co-op voor vier spelers. Net als Vanguard speelt de zombiemodus zich hier af in een setting uit de Tweede Wereldoorlog. Spelers hebben toegang tot voordelen, wapenupgrades en Pack-a-Punch. Naast elementen die spelers al kennen, komen er ook enkele nieuwe elementen aan.

Een object dat bekend staat als het Sacrificial Heart stelt spelers in staat om te kiezen uit verschillende upgrades die willekeurig worden gerangschikt elke keer dat ze beschikbaar zijn, dus je moet zorgvuldig kiezen om een ​​krachtige build te maken. Sommige mogelijke krachten die spelers kunnen selecteren, bieden een langzame regeneratie van munitie (en we weten allemaal hoe ruw munitie kan zijn als er constant zombies komen!) of speciale vaardigheden die je helpen territorium te behouden. Je kunt je strategie in elk spel veranderen, dus het uitproberen van verschillende vaardigheden met synergetische elementen kan je overlevingskansen vergroten. Met behulp van het Sacrificial Heart en het Covenant-systeem kun je dingen maken zoals melee-builds, kettingexplosies bij moorden en meer!

En ja, je vecht tegen nazi-zombies. Onder leiding van Oberführer Von List valt er veel occulte en kwaadaardige kennis te ontdekken terwijl je door het spel gaat. Spelers kunnen zelfs banden aangaan met enkele van de duistere entiteiten in het spel om speciale krachten te krijgen, zoals vorstexplosies of energiemijnen. De reis hierheen vindt plaats in de ruïnes van Stalingrad en in verschillende omgevingen van de Tweede Wereldoorlog, waaronder een Japans legerkamp in Shi No Numa. Spelers nemen het op tegen legioenen standaard ondoden, maar er zijn natuurlijk ook speciale zombies om mee te kampen, waaronder exploderende lijken en reuzen met machinegeweren. Wauw.

Call of Duty: Vanguard’s zombie-ervaring staat gepland voor lancering met de hoofdgame op 5 november.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!