Home » Zombies-modus Call of Duty: Vanguard heeft bij de lancering geen hoofdmissie

Zombies-modus Call of Duty: Vanguard heeft bij de lancering geen hoofdmissie

De zombies-modus zal aan het begin geen hoofdmissie bevatten.

Nazi’s en zombies zijn sinds 2008 als pindakaas en gelei voor COD-multiplayer. Maar de belangrijkste zoektocht van de modus, die het verhaal van dit jaar bepaalt, zal de lancering van de game op 5 november met meer dan een maand volgen, zei Treyarch maandag.

Treyarch gaf geen releasedatum of venster voor de hoofdmissie. In plaats daarvan zullen op 2 december “nieuwe Zombies-content en -functies worden uitgerold in Vanguard ” , aldus de studio. “Spelers zullen later in seizoen één ook enkele andere verrassingselementen tegenkomen die het toneel zullen vormen voor onze komende hoofdmissie.

“Deze hoofdmissie zal worden gekoppeld aan de komst van een onverwachte bondgenoot na seizoen één”, aldus Treyarch’s blog op maandag. Seizoen één van Call of Duty: Vanguard begint op 2 december. Het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War uit 2020 begon ook in december en liep tot eind februari.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: