Home » Final Fantasy 14: Endwalker uitgesteld tot december

Final Fantasy 14: Endwalker uitgesteld tot december

Het grote evenement van gisteravond op Final Fantasy 14: Endwalker is met twee weken uitgesteld.

Het grote evenement van gisteravond op Final Fantasy 14: Endwalker had een verrassing voor fans: de Endwalker-uitbreiding is met twee weken uitgesteld, van 23 november tot 7 december 2021. Gameproducent en regisseur Naoki Yoshida legde uit dat een te grote nadruk op de kwaliteit van de gameplay en het verhaal leidde ertoe dat de build van de game-release onstabiel was, iets waarvoor hij verantwoordelijkheid nam en van zijn eigen kant ‘egoïsme’ noemde.

“Toen we het einde van de ontwikkeling naderden en ik alles speelde – van missies tot gevechtscontent en dergelijke – kon ik mijn wens om de kwaliteit van Endwalker verder te verbeteren niet bedwingen, vooral omdat dit uitbreidingspakket het eerste grote hoogtepunt is van evenementen in FFXIV tot nu toe,” zei Yoshida in een blogpost.

“Helaas was het gevolg hiervan dat we in een situatie belandden waarin we de tijd die nodig was voor de laatste controles van de kwaliteitsborging verkortten, omdat we tijd besteedden aan aanvullende verbeteringen”, vervolgde hij. Dat leidde tot een compromis over de stabiliteit van het spel: “Als zodanig vraag ik jullie allemaal nederig om me te vergeven voor de beslissing die ik heb genomen”, aldus Yoshida.

Yoshida noemde ook die spelers die dingen hadden gedaan, zoals werk om het spel te spelen, als een speciale verontschuldiging.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: