Home » Multiplayer Halo Infinite nu al beschikbaar

Multiplayer Halo Infinite nu al beschikbaar

De lancering van Halo Infinite’s multiplayer was een verrassing tijdens de Xbox 20th Anniversary-stream van vandaag.

Kort na die onthulling kondigde het officiële Halo Twitter-account aan dat het eerste seizoen van multiplayer tot volgend jaar zal duren. Meer specifiek, seizoen 1: Heroes of Reach, een seizoen gebaseerd op de Spartans en personages uit Halo: Reach, duurt tot mei 2022. Dat betekent dat seizoen 1 een half jaar duurt, wat spelers voldoende tijd zou moeten geven om ontgrendel alle niveaus van de gevechtspas. Volgens Xbox levert dit je meer dan 100 beloningen op.

Zoals je kunt zien in de teaserafbeelding hierboven, omvatten sommige van die beloningen een vlammend hoofdeffect, vlammende schoudervullingen, nieuwe helmen, nieuwe Spartaanse pantserskins en meer. De blauwe geven een zeldzaam item aan, de paarse nog zeldzamer en de gele items vertegenwoordigen legendarische items.

De Halo Infinite-campagne wordt op 8 december gelanceerd. Het Halo Twitter-account zegt: “de campagne zal exclusieve cosmetische beloningen bevatten voor je Spartaanse multiplayer. Het account zegt ook dat het verwacht dat veel mensen vandaag in Halo Infinite zullen springen en dat als resultaat 343 Industries mensen vraagt ​​”wees alsjeblieft geduldig terwijl we elke dag problemen oplossen.” Als je problemen tegenkomt, vraagt ​​het team je om een ​​bugrapport naar het Halo Support Twitter-account te sturen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: