Home » Nieuwe details WWE 2K22 uitgelicht

Nieuwe details WWE 2K22 uitgelicht

Uitgever 2K Games heeft een nieuw bericht uitgebracht waarin enkele van de nieuwe spelmodi en toevoegingen worden onthuld die gepland zijn voor WWE 2K22.

Sommige van deze beloften lijken vrij standaard – een nieuwe engine, graphics en betere gameplay-besturingselementen zijn het soort dingen dat je zou verwachten te zien in een nieuwe iteratie op een oude formule. Maar sommige van de getoonde spelmodi zien er intrigerend uit.

Een nieuwe modus is de Showcase, waarmee spelers “een wandeling door het geheugen kunnen maken en de meest iconische wedstrijden en momenten van een legendarische WWE Superstar opnieuw kunnen beleven.” Een andere interessante toevoeging is een modus genaamd MyGM, een beheermodus. Spelers zullen worstelaars moeten opstellen, hun wedstrijden moeten boeken, hun contracten moeten beheren en hun selectie goed moeten houden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: