Home » Kojima Productions gaat films en series maken

Kojima Productions gaat films en series maken

Kojima Productions opent een nieuwe bedrijfsdivisie in Californië die zich zal richten op films en televisie.

Het is geen geheim dat Kojima, de beroemde gameregisseur achter de Metal Gear Solid- serie en Death Stranding , een liefhebber is van films en tv. Het enige dat nodig is, is een blik op zijn Instagram-feed om dat te beseffen. Zijn primaire focus lag altijd op games, maar het lijkt erop dat zijn studio, Kojima Productions, zich voorbereidt op een verschuiving naar andere entertainmentmedia.

“Vandaag kan ik eindelijk bevestigen dat Kojima Productions een nieuwe bedrijfsdivisie gaat openen in Californië, VS”, schrijft divisieleider Riley Russell in een persbericht. “De nieuwe divisie krijgt de taak om samen te werken met creatieve en getalenteerde professionals in televisie, muziek en film, evenals in de meer bekende gamesindustrie. Het team heeft als doel het bereik en de bekendheid van de eigendommen die nu bij Kojima Productions in ontwikkeling zijn, uit te breiden en ze nog meer onderdeel te maken van onze populaire cultuur.”

De business development manager van Kojima Productions, Yoshiko Fukuda, zegt dat deze nieuwe divisie de studio naar nieuwe sectoren zal brengen om verhalen te ontwikkelen die verder gaan dan videogames.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: