Home » Switch-versie Life Is Strange: True Colors heeft een nieuwe releasedatum

Switch-versie Life Is Strange: True Colors heeft een nieuwe releasedatum

Deck Nine heeft de nieuwe releasedatum voor Life Is Strange: True Colors op Switch onthuld nadat het in september was uitgesteld.

True Colors, die oorspronkelijk in september zou verschijnen, samen met de andere versies van de game, werd uitgesteld tot een latere onaangekondigde datum, waardoor het team minder onder druk kwam te staan ​​voor de release van True Colors. Deck Nine heeft onthuld dat True Colors op 7 december digitaal zal verschijnen, zo meldt Video Games Chronicle. De fysieke release ervan op Switch zal echter pas op 25 februari 2022 plaatsvinden.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: