Home » Tom Holland speelt mogelijk in nog drie Spider-Man-films

Tom Holland speelt mogelijk in nog drie Spider-Man-films

Nu Spider-Man: No Way Home binnen een paar weken uitkomt, heeft producer Amy Pascal onthuld dat we meer van Tom Holland’s Spider-Man gaan zien.

Pascal zei in een nieuw interview met Fandango dat No Way Home niet de laatste Spider-Man-film is die Sony Pictures Entertainment met Marvel Studios maakt . Ze onthulde ook dat de volgende film van Holland de eerste in een nieuwe trilogie zal zijn.

“Dit is niet de laatste film die we met Marvel gaan maken – [dit is niet] de laatste Spider-Man-film”, vertelde Pascal aan Fandango . “We maken ons klaar om de volgende Spider-Man-film te maken met Tom Holland en Marvel. We beschouwen dit als drie films, en nu gaan we naar de volgende drie. Dit is niet de laatste van onze MCU-films.”

Zoals je kunt zien in het citaat van Pascal hierboven, zal Holland’s Spider-Man te zien zijn in ten minste nog één Spider-Man-film. Hij zou ook in de volgende twee films kunnen verschijnen, maar dat is niet gegarandeerd aangezien Pascal niet specifiek heeft gezegd dat Nederland in alle drie zal spelen. Misschien verschijnt hij in de eerste van deze nieuwe trilogie en geeft hij de titel dan door aan iemand als Miles Morales. Misschien blijft hij Spider-Man in alle drie de films van de nieuwe trilogie.

Het nieuws over een nieuwe Spider-Man-trilogie van Sony en Marvel is opwindend, vooral omdat Holland in ieder geval in de eerste zal schitteren. Sommige online hebben gespeculeerd dat Holland zijn ondergang zou ontmoeten in No Way Home op basis van trailers en beelden die tot nu toe voor de film zijn vrijgegeven. Het lijkt er echter op dat dat niet het geval is.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: