Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu beschikbaar

De langverwachte remasters van de oorspronkelijke GTA trilogie is nu dan eindelijk beschikbaar. 

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is nu digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition is rechtstreeks verkrijgbaar in de PlayStation Store, de Microsoft Store, de Nintendo eShop en de Rockstar Games Launcher. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition komt op 7 december ook fysiek uit voor Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en PlayStation 4 – en komt in de eerste helft van 2022 naar iOS en Android.

Wij van de redactie hebben de game gespeeld en wij moeten eerlijk toegeven dat Rockstar ontzettend goed werk heeft geleverd. Binnenkort verschijnt de review online.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!