Home » Marvel’s Spider-Man Remastered krijgt twee nieuwe kostuums

Marvel’s Spider-Man Remastered krijgt twee nieuwe kostuums

Spider-Man: No Way Home gaat deze maand in première in de bioscoop. Om dit te vieren krijgt Marvel’s Spider-Man Remastered twee nieuwe kostuums voor Spidey.

Op 10 december krijgt Marvel’s Spider-Man Remastered het “Black & Gold” -pak (ja, dat is de officiële naam, volgens Marvel) en het Iron Spider-achtige “Integrated Suit” dat schijnbaar banden heeft met Doctor Strange. Nogmaals, deze pakken komen alleen naar de Remastered-editie, de PlayStation 5-versie van de 2018-game die alleen beschikbaar is als onderdeel van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.

Hoewel het niet verrassend is om te zien, zijn nieuwe kostuums altijd cool en dit breidt Marvel’s Spider-Man-selectie van filmpakken uit. Het heeft al Tom Holland’s pakken uit Spider-Man: Homecoming , Far From Home en Avengers: Infinity War/Endgame , evenals de kostuums gedragen door Tobey Maguire en Andrew Garfield in hun respectievelijke filmseries.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.