Home » Dragonite komt naar Pokémon Unite

Dragonite komt naar Pokémon Unite

Pokémon Unite zal snel in de kerststemming komen wanneer volgende week een nieuw evenement met een winterthema begint.

Dit feestelijke evenement, dat loopt van 15 december tot 16 januari, brengt allerlei soorten geschenken, beperkte licenties, trainermode-items en één nieuwe Pokémon naar de game. Tsareena is vandaag bij de selectie gekomen en op 20 december zal Dragonite de strijd aangaan. Net als Tsareena, de grasachtige Pokémon die werd geïntroduceerd in Pokemon Sun en Moon, zal Dragonite een Melee All-Rounder-personage zijn dat “zijn indrukwekkende gewicht en draconische kracht gebruikt om maximale schade aan te richten”, aldus een nieuwe Pokémon Unite-blogpost.

Zoals je kunt zien in de trailer hierboven, ziet Dragonite er geweldig uit, net als de wintervakantie-make-over die naar Pokémon Unite komt. Hun moveset omvat Dragon Breath, Outrate en Draco Impact.

“Spelers kunnen speciale inloggeschenken krijgen, zoals beloningsboxen met beperkte licenties en Trainer-mode-items, speciale evenementbeloningen verdienen met de Illumination Challenge en Photo Challenge, en twee nieuwe Unite-licenties aan hun collectie toevoegen als Tsareena en Dragonite de strijd aangaan, ’ luidt de blogpost. “En door deel te nemen aan Snowball Battle in Shivre City, kunnen spelers zien hoe hun Pokémon tijdens gevechten in sneeuwmannen veranderen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.