Home » Nieuwe poster Uncharted-film getoond

Nieuwe poster Uncharted-film getoond

Er is een nieuwe poster uitgebracht voor de aankomende Uncharted-film met Tom Holland in de hoofdrol.

Zoals je op de poster kunt zien, doet het nogal denken aan Uncharted 4, of beter gezegd, een van de laatste instellingen erin. Tegen het einde van Uncharted 4 slingert onze cast van piratenschip naar piratenschip op zoek naar piratengoud en een ontsnapping uit een verwoeste piratenstad. Nathan Drake baant zich uiteindelijk een weg naar wat eigenlijk een piratenschipkerkhof is en het lijkt veel op wat op de achtergrond van deze nieuwe poster te zien is.

Wat betreft hoe Uncharted deze connectie met Uncharted 4 zal aanpakken — let wel, het is voorlopig slechts speculatie, maar zoals, kom op, kijk ernaar — naast de knipoogjes naar de andere Uncharted-games, we zullen moeten afwachten en zien wanneer Uncharted wordt op 18 februari in de bioscoop uitgebracht. Het enige dat nu nog rest, is een hint naar The Lost Legacy en Golden Abyss.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.