Home » DNF Duel ontvangt open bèta

DNF Duel ontvangt open bèta

Speel dit weekend de open bèta van DNF Duel op PlayStation 4 en 5.

Een nieuwe vechtgame gebaseerd op de beat-em-up MMO Dungeon Fighter Online van Neople, genaamd DNF Duel, begint later op de dag met zijn eerste bètatest. De bèta, die zondag werd aangekondigd, bevat 10 personages uit de selectie, die allemaal zijn gebaseerd op klassen die beschikbaar zijn in Dungeon Fighter Online.

Waarom zou je je druk maken om een ​​vechtgame gebaseerd op een Koreaanse MMO waar je misschien nog nooit van hebt gehoord of die je nog nooit hebt gespeeld? DNF Duel wordt ontwikkeld in samenwerking tussen Arc System Works, bekend van Guilty Gear en Dragon Ball Fighterz, en Eighting, het legendarische ontwikkelingsteam achter vechtspellen zoals Marvel Vs Capcom 3 en Bloody Roar. De stamboom achter DNF Duel is legitiem, en uit de trailers die de afgelopen weken zijn uitgebracht, zien de personages eruit alsof ze heel leuk zullen zijn om mee te vechten.

De personages voor DNF Duel zijn vernoemd naar hun klassenarchetype in plaats van een uitgewerkte achtergrond te hebben. De tien klassen van DNF die je dit weekend kunt uitproberen, zijn Berserker, Ranger, Grappler, Striker, Hitman, Inquisitor, Dragon Knight, Kunoichi, Crusader en Vanguard.

Na de aankondiging afgelopen december was het moeilijk om aan nieuws over DNF Duel te komen, met bijna radiostilte tot een paar weken geleden, toen een stortvloed aan personagetrailers begon te verschijnen. Nu alle tien vechters zijn onthuld voor de bèta van dit weekend, gaan we eindelijk zien hoe DNF eruitziet in actie. Met betrekking tot de online functionaliteit die dit weekend zal worden benadrukt en getest, zal DNF Duel rollback-netcode implementeren voor soepelere gameplay op afstand.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: