Ghostrunner ontvangt verhalende DLC

Volgend jaar komt er een nieuwe verhaalgestuurde DLC naar de first-person cyberpunk-actieplatformer Ghostrunner, genaamd Project_Hel.

IGN onthulde het nieuws gisteren nadat ontwikkelaar 505 Games vorige week de “Ultimate DLC” plaagde. Het blijkt dat “Ultimate DLC” Project_Hel was, de aankomende verhaalgestuurde DLC waarin spelers Hel, een van de bazen uit de game, zullen besturen. Project_Hel zal in januari live gaan, maar daarvoor zullen sommige spelers de kans krijgen om ermee aan de slag te gaan tijdens een privé-bèta die ergens voor de lancering van de DLC wordt gehouden.

Hel zal een “gevechtsgericht personage zijn dat is ontworpen om ‘nieuwe spelers en veteranen’ aan te spreken, en zal haar eigen vaardigheidsprogressiesysteem bevatten”, aldus IGN . Het verhaal van Project_Hel zal plaatsvinden in zes nieuwe missies die Hel belasten met het afdalen van Dharma Tower, een locatie die veel voorkomt in het basisspel. Naast nieuwe missies zal Project_Hel nieuwe vijanden, nieuwe bazen en zes nieuwe nummers van Daniel Deluxe bevatten.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: Content is protected !!