Koei Tecmo zal aankomend jaar verschillende games onthullen

Koei Tecmo belooft veel goeds voor 2022.

Dit jaar was een geweldig jaar voor Koei Tecmo, die achter verschillende releases zat door middel van ontwikkeling of publicatie, maar de studio begint 2022 om nog beter te worden.

Voor het eerst gemeld en vertaald door Twinfinite , Japanse website 4Gamer publiceerde een artikel over 2022 plannen voor de lokale game-ontwikkelaars, waaronder Koei Tecmo. Daarin zegt Yosuki Hayashi, algemeen directeur van de entertainmentafdeling van Koei Tecmo, dat de studio in 2022 verschillende games zal onthullen die al jaren in de maak zijn, waarin staat dat deze titels “de weg vrijmaken voor de toekomst van het bedrijf”.

Hayashi zegt dat de “volledige kracht van de huidige Koei Tecmo” in 2022 zal worden getoond en dat het jaar de release zal markeren van verschillende games die door de studio zijn ontwikkeld. Wat dat betreft, zei Team Ninja-directeur Fumihiko Yasuda dat fans kunnen uitkijken naar toekomstige titels, zoals een actiegame die zich afspeelt in het Three Kingdom-tijdperk en een andere game die hij daadwerkelijk regisseert.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: