Home » Yu-Gi-Oh! Master Duel wordt vandaag gelanceerd

Yu-Gi-Oh! Master Duel wordt vandaag gelanceerd

Vanaf vandaag is Yu-Gi-Oh! Master Duel beschikbaar.

Als je zin hebt in een nieuwe kaartgame, dan is dit een spannende dag, want Yu-Gi-Oh Master Duel wordt gelanceerd op consoles en pc (met mobiele versies later). Met de gratis te spelen titel kunnen aspirant- en ervaren spelers het tegen elkaar opnemen in het populaire kaartspel in wat Konami beschouwt als de “definitieve” Yu-Gi-Oh-videogame.

Master Duel heeft meer dan 10.000 kaarten en spelers kunnen zelfs nieuwe kaarten maken door ongewenste kopieën uit elkaar te halen. Dankzij cross-play kunnen duellisten van over de hele wereld tegen elkaar strijden, ongeacht het platform, en Master Duel organiseert toernooien en evenementen in verschillende formaten. De game beschikt ook over cross-save, wat betekent dat je toegang hebt tot je profiel, of je nu voor de tv speelt of op je mobiele apparaat.

Een uitgebreide tutorial helpt nieuwkomers de kneepjes van het vak te laten zien, en een solo-modus laat spelers door verschillende verhalen reizen rond de overlevering van de kaarten zelf. Bekijk de uitgebreide lanceringstrailer hieronder voor een overzicht van wat Master Duel inhoudt.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: